Van Türk Telekom Fen Lisesi’nden Büyük Başarı

Türk Telekom'un sosyal sorumluluk projesi kapsamında inşa ettiği Van Türk Telekom Fen Lisesi’nden mezun olan...

Türk Telekom'un sosyal sorumluluk projesi kapsamında inşa ettiği Van Türk Telekom Fen Lisesi’nden mezun olan 64 öğrenci üniversiteli oldu.

Türk Telekom’un sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaptırdığı Van Türk Telekom Fen Lisesi’nden mezun olup üniversite sınavında başarı gösteren 64 öğrenciden 37’i tıp fakültesine, 5’i hukuk fakültesi, 9’u inşaat mühendisliği, 8’i diş hekimliği ve öğretmenlik, FTR, Eczacılık ve Uluslararası İlişkiler gibi bölümlere yerleştiler. Van İl Telekom Müdürü Abdulselam Kılıç, Van Türk Telekom Fen Lisesi öğrencilerinin göstermiş oldukları başarıdan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi. Kılıç, “Kurum olarak bu çalışkan ve azimli gençlerimize, çocuklarımıza eğitim olanağı sunmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Geçen yıl yaşadığımız ve tüm Türkiye’yi büyük üzüntüye ve yasa boğan Van depremine rağmen çocuklarımızın böylesine büyük ve önemli bir başarı elde etmesinden son derece memnunuz. Çocuklarımıza bundan sonraki hayatlarında da başarılarılar diliyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Kılıç, Türk Telekom’un geleceğe yatırım anlayışı ile hayata geçirdiği Türk Telekom Okulları Projesi kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında 76 eğitim tesisi inşa ettiğini belirterek, “Milli Eğitim Bakanlığı ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile hayata geçirilen proje Türkiye’de eğitim alanında bugüne kadar hayata geçirilen en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri. Türk Telekom Okulları Projesi kapsamında, 30 bini aşkın öğrenci modern tesislerde eğitim görme olanağına sahip oluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: