Van Ve Ağrılı Boksörler Arasında Özel Turnuva

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Van ve Ağrılı sporcular arasında özel boks...

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Van ve Ağrılı sporcular arasında özel boks turnuvası düzenlendi.

Ferdi Sporlar Merkezi boks salonunda düzenlenen turnuvaya yaklaşık 80 boksör katıldı. Müsabakalar öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yemekhanesinde sporcularla yemekte bir araya geldi. Yemeğin ardından sporcular Ferdi Sporlar Merkezi’ne geçerek müsabaka hazırlıklarına başladı. Ağrı Bölge Antrenörü İsmet Sarı, Ağrı Boks İl Temsilcisi Murat Demir, Ağrı Boks Takımı Antrenörü İhsan Kösen’in de katıldığı müsabakalar 4 minik boksörün gösteri ile başladı.Van ve Ağrı boks takımı arasında toplam yapılan 30 müsabakanın 18’ni Van, 12’sini ise Ağrılı sporcular kazandı.

Reklam
Reklam

Müsabakaların son bulmasının ardından misafir takım olan Ağrı’ya ikincilik kupası verilirken, Van ekibine de birincilik kupası katılımcılar tarafından verildi.

Turnuvanın ardından bir açıklama yapan Boks Milli Takım Antrenörü Ayhan Öz, “Bu tür turnuvaların iller arası ilişkilerin gelişmesi ve her iki tarafın sporcularının da gerek önümüzdeki müsabakalara hazırlık, gerek kendi aralarındaki ilişkilerinin gelişmesi açısından oldukça önemli bir etkendir. Daha önce imkansızlıklar içerisinde çalışmalar yürütüyorduk. Şimdi gelinen noktayı hep beraber görüyoruz. İlimizde yapımı tamamlanıp ve bu yıl açılışı yapılan Ferdi Sporlar Merkezimizde artık sadece antrenman sahası olarak değil, müsabaka salonu olarak da kullanabiliyoruz. Bunu yapmış olduğumuz turnuva ile görmüş olduk. 2013 yılında yapılacak olan iller arası müsabakalara iyi çalışıp, en iyi şekilde ilimizi temsil etmek istiyoruz. Bu organizasyonda imkanları seferber eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Aslan Sinir’e teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: