Van'da 254 Kilo Eroin Ele Geçirildi

 Van Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen iki operasyonda 254 kilo 779 gram eroin ele geçirildi.

Van Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince düzenlenen iki operasyonda 254 kilo 779 gram eroin ele geçirildi. Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Başkale ilçesinden getirilen uyuşturucunun batı illerine sevk edileceği bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen ekipler, uyuşturucu sevkıyatı yapılan E.P. idaresindeki bir minibüs ile bu araca öncülük eden K.C. yönetimindeki otomobile, ilçeye bağlı Albayrak köyü yakınlarında "dur" ihtarında bulundu. Sürücülerin ihtara uymayarak kaçması üzerine takibe alınan araçlar, kısa süreli kovalamanın ardından durduruldu. Narkotik ekiplerinin minibüste yaptığı aramada, bagaj bölümünde 300 paket halinde 154 kilo 58 gram eroin ele geçirildi. Öte yandan, bir ihbarı değerlendiren narkotik ekiplerinin, Van'dan Erciş ilçesine giden bir otomobilde yaptığı aramada da 100 kilo 721 gram eroin bulundu. Her iki operasyonda gözaltına alınan 3'ü araç sürücüsü 4 kişinin, sevk edildikleri mahkemece tutuklandığı belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: