Van'da Acemi Sürücü, Konteynere Girdi

Van'da direksiyon hakimiyetini kaybeden acemi sürücü, otomobiliyle konteynere girdi.

Van'da direksiyon hakimiyetini kaybeden acemi sürücü, otomobiliyle konteynere girdi.

Alınan bilgiye göre, Kevenli bölgesindeki TOKİ konutlarından şehir merkezine giden Bedri Dere yönetimindeki 06 BV 1461 plakalı otomobil, Karşıyaka Mahallesi'nde plakası belirlenemeyen otomobile çarpmamak için manevra yaptı.

Direksiyon hakimiyetini kaybeden Dere'nin kullandığı otomobil, depremzedelerin barınması için kurulan konteyner kentin dışındaki tel örgülere çarptıktan sonra Barkın ailesinin yaşadığı konteynerin mutfak bölümüne girdi.

Reklam
Reklam

Şans eseri ölen ya da yaralananın olmadığı kazada, iki bölümden oluşan konteynerin oda kısmında bulunan Nazime Barkın baygınlık geçirdi.

Barkın, olay yerine giden sağlık ekiplerinin yaptığı müdahalenin ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Konteynerin içinde bulunan araç ise polis ekipleri ve vatandaşların yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Sürücü Dere'nin gözaltına alındığı olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: