Van'da Afet Konutları Hak Sahiplerine Teslim Edilecek

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Van AFAD Deprem Konutları, kura çekimleri ile...

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Van AFAD Deprem Konutları, kura çekimleri ile hak sahiplerine teslim edilecek.

Van depremlerinin henüz 39. gününde temeli atılan konutlar, depremin birinci yılı dolmadan depremzede vatandaşların hizmetine sunulacak. Başbakanlık AFAD tarafından TOKİ’ye yaptırılan kalıcı konutların kura çekimleri sürüyor. Hak sahibi vatandaşlar için 4 bin 917’si Edremit’te, 547’si Akköprü/Sıhke Gölü mevkiinde olmak üzere toplamda 5 bin 464 konutun kura çekimi 6–7–8 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek. Yarın saat 11.00'de Van Anadolu Öğretmen Lisesi’nde gerçekleştirilecek kura çekimine Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, AFAD Başkanı Fuat Oktay ve Van Valisi Münir Karaloğlu’nun yanı sıra TOKİ yetkilileri de katılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: