Van'da Bir Markete Ses Bombası Atıldı

 Van'ın Şabaniye Mahallesi'nde hizmet veren bir markete, yüzleri maskeli kişilerce ses bombası ve taşlı saldırıda bulunuldu.

Van'ın Şabaniye Mahallesi'nde hizmet veren bir markete, yüzleri maskeli kişilerce ses bombası ve taşlı saldırıda bulunuldu. Edinilen bilgiye göre, Şabaniye Mahallesi'nde şubesi bulunan bir marketin önüne gelen yüzleri maskeli grup, marketin içerisine ses bombası attıktan sonra taşla saldırdı. Daha sonra marketi taşlayan ve camlarını kıran kalabalık, polis ekiplerinin bölgeye gelmesiyle olay yerinden uzaklaştı. Olay yerinde inceleme yapan ve marketteki güvenlik görevlisinin bilgisine başvuran polis ekipleri, saldırıyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: