Van'da Çadır Yangını

Van'da meydana gelen çadır yangınında ölen ya da yaralanan olmazken, çadır ve içerisinde bulunan malzemeler...

Van'da meydana gelen çadır yangınında ölen ya da yaralanan olmazken, çadır ve içerisinde bulunan malzemeler yanarak kül oldu. YGS'ye hazırlanan öğrenci, söndürülen çadırda uzun süre kitap aradı.

Edinilen bilgiye göre yangın, gece geç saatlerde Seyitfehim Arvasi Mahallesi'nde meydana geldi. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan Abdurrahman Karul isimli şahsın kaldığı çadırda bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan yangın kısa sürede büyüdü. Çadırda kimsenin olmaması faciayı önlerken, kısa sürede bölgeye giden itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Halis Karul isimli öğrenci, alevler söndürüldükten sonra yanan çadır içerisinde kitap aradı. Karul, hafta sonu üniversiteye girişte uygulanan birinci aşama olan Yükseköğretime Geçiş Sınavı'na (YGS) gireceğini ifade ederek, "Hafta sonu YGS'ye girecektim. Bütün kitaplarım yandı. Bu da beni bayağı etkiledi" dedi. Karul, uzun süre kardeşi ile birlikte yanan çadır içerisinde sağlam kitap aradı.

Reklam
Reklam

Yangın ihbarını alan nöbetçi emniyet müdürü Soner Uygun bölgeye giderek aileye geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: