Van'da cuma saatinde meydana gelen 4.9'luk deprem paniğe yol açtı

Van'da bugün saat 11.57'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Paniğe yol açan depremin hasara sebep...

Van'da bugün saat 11.57'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Paniğe yol açan depremin hasara sebep olup olmadığı araştırılıyor. Depremin cuma saatine denk gelmesinden dolayı cami cemaati korku içerisinde namazına devam etti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, bugün saat 11.57'de meydana gelen depremin merkez üssünü, merkeze bağlı Adıgüzel köyü olarak saptadı. 4.9 büyüklüğünde ve yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem, yüzeye yakın olduğu için şiddetli hissedildi. Çadır ve konteynerler ile sağlam binalarda bulunanlar, panik içinde açık alanlara çıktı. Deprem, cuma saatine denk geldi. Depreme camide yakalananlar kısa süre panik yaşadı. Cami cemaati daha sonra korku içerisinde namaz kılmaya devam etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz