Van’da Dalgıçlık Eğitimi

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Su Sporları Faaliyet Programı’ adı altında dalgıçlık...

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Su Sporları Faaliyet Programı’ adı altında dalgıçlık kursu verilmeye başlandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı Edremit ilçesinde bulunan tesislerde Türkiye Su Sporları Federasyonu (TSFF) eğitmen ve rehber balık adam Burak Altıntepe eşliğinde sürecek olan bir haftalık kursa 35 öğrenci katıldı. Konu ile ilgili bir açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir, okulların tatil olmasından dolayı müdürlük olarak Türkiye Su Sporları Federasyonu’na (TSFF) bağlı eğitmen ve rehber balık adam Burak Altıntepe’yi Van’a getirerek gençlere su altı dalış dersleri vermesini istediklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Vanlı gençlere sadece suyun üzerinde yüzerek spor yapılmayacağını söyleyen Burak Altıntepe, “Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenmiş olan dalgıçlık kursu, Vanlı vatandaşlarımıza su altı sporlarını sevdirme amaçlıdır. Van Gölü’nün Van için büyük bir fırsat olmasından dolayı bu fırsatı değerlendirmek için gençlerimize su altı sporlarını sevdirmeyi ve Türkiye Su Sporları Federasyonu standartlarında dersler vereceğiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: