Van'da "Erdemli Kadından Erdemli Topluma" Projesi

 İl Müftülüğü, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında yürüttüğü "Erdemli Kadından Erdemli Topluma" projesi çerçevesinde etkinlik düzenledi.

İl Müftülüğü, Sosyal Destek Programı kapsamında yürüttüğü "Erdemli Kadından Erdemli Topluma" projesi çerçevesinde etkinlik düzenledi. Müftülük Semerkand Konferans Salonunda düzenlenen "Aile, Çocuk ve Din" konferansına katılan eğitimci yazar Sait Çamlıca, anne-baba olmanın bir çocuğu doğurmak ya da doyurmak anlamına gelmediğini söyledi. Çocukların emekle büyüyüp, sevgiyle doyduğunu, bu noktada aile aile içi iletişimin büyük öneme sahip olduğunu dile getiren Çamlıca, "Anne ve babalar çocuklarına sahip çıkmalı ve onları bir sarraf gibi işlemeli. Zira anne babalar çocuklarına sahip çıkmazsa başkaları onlara sahip çıkar ve onları yanlış yollara sürükler. Çocuklarımızı eğitmede rehberimiz Kur'an-ı Kerim olmalıdır. Çünkü Kur'an bizim hayat kitabımızdır" diye konuştu. Konferansa, Müftü Yardımcısı Faruk Gürbüz ve çok sayıda kadın katıldı. Proje kapsamında her ay bir konferansın gerçekleştirileceği bildirildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: