Van’da Ezan-ı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışması

Van İl Müftülüğünce Ezan-ı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışması yapıldı.Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde din görevlileri arasında Ezan-ı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu yarışmasının il finali, Yukarı Nurşin Camiinde yapıldı.

Van İl Müftülüğünce Ezan-ı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu Yarışması yapıldı.
Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde din görevlileri arasında Ezan-ı Güzel Okuma ve Etkili Hutbe Sunumu yarışmasının il finali, Yukarı Nurşin Camiinde yapıldı. Ezan-ı Güzel Okuma Yarışmasında İpekyolu ilçesi Behiye Şavur Camii Müezzin-Kayyımı Ferit Solmaz, Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında ise Edremit İlçesi TOKİ Müftü Ömer Azmi Efendi Camii İmam-Hatibi Recep Bakır birinci seçildiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz