Van'da İkinci Kura Çekimi

23 Ekim ve 9 Kasım tarihlerinde Van’da meydana gelen depremler sonrasında evleri ağır hasar gören...

23 Ekim ve 9 Kasım tarihlerinde Van’da meydana gelen depremler sonrasında evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı tarafından yaptırılan deprem konutlarının ikinci kura çekimi 25 Eylül Salı günü İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in katılımı ile gerçekleşecek.

Kalecik mevkiinde depremzedeler için yaptırılan 2 bin 45 adet konutun kurası 25 Eylül 2012 Salı günü saat:11:00’da Anadolu Öğretmen Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda çekilecek. İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Van Valisi Münir Karaloğlu, Van milletvekilleri, TOKİ ve AFAD yetkililerinin de katılacağı kura çekimi 2 gün sürecek. Kalecik mevkiinde yapılacak konutların kura çekimine Van-Merkez’e bağlı Abdurrahman Gazi, Altıntepe, Seyrantepe, Şemsibey, Yalı, Selimbey ve Vali Mithatbey mahallelerinde hak sahibi olan vatandaşlar katılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: