Van’da İşyeri Açılışı

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan Van’da bayii açtı.Milli Egemenlik Caddesi’nde kurulan Seramiksan bayisinin açılışını...

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan Van’da bayii açtı.

Milli Egemenlik Caddesi’nde kurulan Seramiksan bayisinin açılışını Van Ticaret ve Sanayi Odası ( VATSO) Başkanı Necdet Takva, Van Barosu Başkanı Murat Timur, Seramiksan Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar tarafından yapıldı.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından bir konuşma yapan Seramiksan Satış Müdürü M. Süreyya Çağlar, Türk seramiksan sektörünün yenilikleriyle fark yaşattığını ve bayi ağının her geçen gün büyüdüğünü belirterek, “Türkiye genelinde 200’ü aşkın bayisiyle halkımıza ‘Hayatınız güzel olacak’ sözünü veren seramiksanı, ileri teknoloji ürünlerini yeni showroomuyla Vanlılarla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

Van’da seramiksan bayisini açmanın mutluluğunu yaşadığını belirten işletme sahibi Cebrail Kazak ise, “Seramiksan başlı başına bir markadır. Van’ın böyle bir kaliteye ihtiyacı vardı. Bizde bu kaliteyi Van’da açtığımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: