Van'da Kaçak Sigara Operasyonu

Van'da düzenlenen kaçak sigara operasyonu kapsamında 4 minibüs ile 1 kamyonette yapılan 215 bin paket kaçak sigara ele geçirildi, 3

Van'da düzenlenen kaçak sigara operasyonu kapsamında 4 minibüs ile 1 kamyonette yapılan 215 bin paket kaçak sigara ele geçirildi, 3 kişi gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, sigara kaçakçılarına yönelik çalışmalarını sürdüren Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan çalışmalarda, kentten batı illerine kaçak sigara götürüleceği bilgisine ulaştı.

Yapılan istihbarat çalışmalarında daha önce plakası belirlenen 4 minibüs ile bir kamyoneti takibe alındı.

Yolda gerekli önlemlerin alınmasının ardından Van-Bitlis karayolundaki Balaban Jandarma Asayiş Noktası'nda araçlar durdurulmak istendi.

Reklam
Reklam

"Dur" ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan araçlar, bir süre devam eden kovalamacanın ardından Gevaş ilçesine bağlı Düvecik köyü yakınlarında yol kesilerek durduruldu.

Minibüs ve kamyonetlerde yapılan aramada, araçlarda oluşturulan gizli bölmelerde toplam 215 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Olayla ilgili H.Ö, E.B. ve C.E'nin gözaltına alındığı, kaçan 2 kişinin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.

Muhabir: Fahrettin Gök / Levent Harman

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: