Van’da Kaçak Sigara Ve Akaryakıt Operasyonu

Van’da Jandarma ekipleri tarafından yapılan değişik çalışmalar kapsamında 123 bin 290 paket kaçak sigara ile...

Van’da Jandarma ekipleri tarafından yapılan değişik çalışmalar kapsamında 123 bin 290 paket kaçak sigara ile 7 ton 370 litre akaryakıt ele geçirildi.

Van İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kaçakçılara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar neticesinde, Van merkez ile Çaldıran, Erciş ve Gürpınar ilçelerinde adli makamlardan alınan arama kararına istinaden yapılan aramalar sonucunda, toplam 123 bin 290 paket kaçak sigara ile 7 ton 370 litre akaryakıt ele geçirilirken, olayla ilgili 13 şüpheli gözaltına alındı.

Reklam
Reklam

Van, Çaldıran, Erciş ve Gürpınar Cumhuriyet Başsavcılıklarının talimatı ile ele geçirilen sigaralara, akaryakıtlara ve araçlara el konulurken, soruşturmaya çok yönlü devam edildiği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: