Van'da Kaçakçılık Operasyonları

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir ayda düzenlenen operasyonlarda 66 bin 590 paket kaçak...

Van Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir ayda düzenlenen operasyonlarda 66 bin 590 paket kaçak sigara, çok sayıda cep telefonu aksesuarları ile 2 ton 800 litre akaryakıt ele geçirildi.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılara yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar kapsamında nisan ayı süresince 15 dolayında operasyon gerçekleştirdi. Bu operasyonlarda, yurda yasa dışı yollarla getirildiği belirlenen çeşitli marka ve modelde 490 adet cep telefonu aksesuarı, 66 bin 590 paket sigara ve 2 ton 800 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi.

Reklam
Reklam

Yetkililer, operasyonlarda 9 kişinin gözaltına alındığını belirterek, kaçakçılıkla mücadelenin kararlılıkla devam ettiğini kaydettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz