Van'da Karla Mücadele Çalışması

Van'da, önceki gün aralıklarla etkili olan kar yağışından dolayı kapalı bulunan 85 köy yolunu açma...

Van'da, önceki gün aralıklarla etkili olan kar yağışından dolayı kapalı bulunan 85 köy yolunu açma çalışmaları devam ediyor.

Kar yağışından dolayı il merkezi ve ilçelere bağlı kapanan köy yolları açılmaya devam ediliyor. Kar yağışının durmasıyla birlikte İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kapalı olan 85 köy yollunu açma çalışmalarına başladı.

Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü yetkilileri de, Van-Çatak bağlantılı olan Van-Bahçesaray karayolunda halen ulaşım sağlanamadığını, bu yolda karla mücadele çalışmalarının devam ettiğini belirttiler.

Reklam
Reklam

Meteoroloji Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise, bölgede havanın parçalı zamanla çok bulutlu, bazı kesimlerin aralıklı kar yağışlı geçeceğinin tahmin edildiğini ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: