Van'da Lise Öğrencilerinden Resim Sergisi

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde yaptıkları resimleri, Kültür ve Sanat Çadırı'nda sergiledi.

Mehmet Akif Ersoy Anadolu Lisesi öğrencileri, 2013-2014 eğitim öğretim döneminde yaptıkları resimleri, Kültür ve Sanat Çadırı'nda sergiledi. Yağlı boya, dekoratif tablolar, üç boyutlu reaksiyon ve üç boyutlu river perspektif çalışmalarının yer aldığı 210 eserin yer aldığı serginin açılışını İl Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin yaptı. Yapılan güzel çalışmalardan dolayı öğretmen ve öğrencileri kutlayan Kırekin, resimlerin öğrencilerin yeteneklerinin yanı sıra geniş ufuklarının dışa yansıtılması ve kendilerini ifade şekli olması nedeniyle çok önemsediğini belirterek, her çalışmanın el emeği göz nuru olması nedeniyle birbirinden güzel ve değerli olduğunu söyledi. Okul müdürü Abdullah Çelebi ise yıl içerisinde öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmaları ile yapılan eserlerin sergilenmesinden ve sergiye duyulan memnuniyetten dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Müzik eşliğinde gezilen serginin açılışına, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükrüllah Yavuzer, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: