Van'da Offshore Heyecanı Başladı

İstanbul Offshore Kulübü tarafından organize edilen Dünya Offshore 225 Şampiyonası'na katılacak tekneler, Van'da şehir turu attı.

İstanbul Offshore Kulübü tarafından organize edilen Dünya Offshore 225 Şampiyonası'na katılacak tekneler, Van'da şehir turu attı.

Dünya Offshore 225 Şampiyonası'nın, Van Gölü'nde iki gün süreyle koşulacak Van ve Erciş Grand Prix'inde yarışacak tekneler kente ulaştı.

Tırların üzerinde kente giriş yapan tekneler, takım temsilcileriyle İpekyolu Caddesi'nden başlayarak Kazım Karabekir, Cumhuriyet ve İskele caddelerinden geçerek şehir turu attı.

Daha sonra yarışların yapılacağı Edremit ilçesindeki su sporları merkezine götürülen tekneler, burada marinaya çekildi.

Reklam
Reklam

Şehir turu sırasında vatandaşların yoğun ilgisiyle kaşılaşan sporcular, 7 Temmuzda Van'da, 8 Temmuzda ise Erciş'te düzenlenecek yarışlarda sporseverlere farklı bir heyecan yaşatacak.

Ayrıca, Van'da birincisi düzenlenecek 2012 Formula Future Türkiye Şampiyonası'nda, 5 ayrı kategoride 8-18 yaş arası çocuk ve gençlerin yarışacağı bildirildi.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: