Van’da ‘öğrenci Merkezli Ders Tasarımı Sunumu” Çalıştayı

Van’da, “17 Okulun Gelişimi İçin El Ele ve Eğitimde İyi Örnekler Projesi” kapsamında “Öğrenci Merkezli...

Van’da, “17 Okulun Gelişimi İçin El Ele ve Eğitimde İyi Örnekler Projesi” kapsamında “Öğrenci Merkezli Ders Tasarımı Sunumu” konulu çalıştay düzenlendi.

Van Koç İlkokulu’nda, Vehbi Koç İlkokulu, Ortaokulu ve Lisesi’nin yönetici ve öğretmenleri tarafından düzenlenen çalıştaya, Koç İlkokulu ve çevre okulların 1, 2 ve 3. sınıf öğretmenleri katıldı. Çalıştayın ilk bölümünde konuyla ilgili sunumlar yapılırken, ikinci bölümde ise uygulamalı etkinlikler verildi. Öğretmenlerin ilgi ile takip ettiği çalıştay sonunda katılımcılara sertifika verildi.

Reklam
Reklam

Koç İlkokulu Müdürü Ebubekir Yetkin, çalıştayın son derece verimli geçtiğini belirterek, bundan sonraki yıllarda da bu tür etkinlikleri sürdüreceklerini söyledi.

Çalıştay sonunda Özel Koç Lisesi’nin tanıtımının yanı sıra burs imkanları hakkında da bilgiler verildi. Çalıştaya, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muhlis Ceylani, Okul Müdürü Ebubekir Yetkin ve çok sayıda sınıf öğretmeni katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: