Van'da otobüs şarampole devrildi: 8 kişi yaralandı

Van'da meydana gelen otobüs kazasında biri İran uyruklu 8 kişi yaralandı.Mersin'den Van'a gilen Ahmet Yüksel...

Van'da meydana gelen otobüs kazasında biri İran uyruklu 8 kişi yaralandı.
Mersin'den Van'a gilen Ahmet Yüksel yönetimindeki yolcu otobüsü, Erciş-Van yolunda şarampole devrildi. Kazanın yoğun kar yağışı nedeniyle karşı yönden gelen bir aracın otobüsün şeridine girmesi sonucu meydana geldiği öğrenildi. Yoldan geçen vatandaşlar tarafından yan yatan otobüsten çıkarılan yaralılar özel araçlar ve ambülanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazada omuzu kırılan otobüs şoförü ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı takip etmek üzere Van'dan Erciş'e giden Cihan Haber Ajansı ekibi tarafından Erciş'te bulunan hastaneye götürüldü.
Kazadan yara almadan kurtulan yolcular, otobüsün normal hızda devam ettiğini karşı yönden gelen araç nedeniyle şoförün kontrolünü kaybederek uçuruma yuvarlandıklarını söyledi. Otobüs servis sorumlusu ise Mersin'den Van'a gittiklerini yolcuların çoğunluğunu Erciş'te indirmeleri nedeniyle olası bir facianın yaşanmadığını kaydetti.
Kazayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz