Van'da Sulama Kanalı Borusunda Sıkışan Kişi Yaşamını Yitirdi

Merkeze bağlı Kavuncu köyünde, temizlemek için girdiği sulama kanalı borusunda sıkışan 46 yaşındaki Abdulmenaf Afi, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Merkeze bağlı Kavuncu köyünde, temizlemek için girdiği sulama kanalı borusunda sıkışan 46 yaşındaki Abdulmenaf Afi, olay yerinde yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, arazini sulamak için suyu açan Afi, bir süre sonra kanalın kapalı olan kısmının tıkandığını gördü. Kanalı temizlemek için drenaj borusunun içine giren Afi, bulunduğu yerde sıkıştı. Suyun gelmesiyle sıkıştığı yerde uzun süre kalan Afi, çevredekilerin tüm müdahalesine rağmen bulunduğu yerden çıkarılamadı. Olay yerine çağrılan arama kurtarma ekipleri, iş makinaları yardımıyla drenaj borusunu kırarak Afi'yi sıkıştığı yerden çıkardı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı tüm müdehalelere rağmen Afi kurtarılamadı. Afi'nin cansız bedenini gören yakınları sinir krizi geçirdi. Ceset otopsi için sağlık ekipleri tarafından Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz