Van'da Telekom'un Ilaç Toplama Kampanyası

Türk Telekom A.Ş tarafından Van'da yaşanan deprem sonrası ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla başlatılan kampanyada toplanan ilk ilaçlar, İl Sağlık Müdürlüğü'ne

Türk Telekom A.Ş tarafından Van'da yaşanan deprem sonrası ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak amacıyla başlatılan kampanyada toplanan ilk ilaçlar, İl Sağlık Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Kampanya ile ilgili bilgi veren Telekom İl Müdürü Abdulselam Kılıç, Van depreminden sonra son kullanma tarihi geçmemiş olan ilaçların ihtiyaç sahiplerine ulaştırması amacıyla başlattıkları kampanya çerçevesinde, şimdiye kadar 4 bin adet ilaç topladıklarını söyledi.

Kılıç, "Tasnifi yapılan bu ilaçları, İl Sağlık Müdürlüğü'ne teslim ediyoruz. Kampanyamız devam ediyor. İlaçlar ihtiyaç sahibi insanlarımıza ulaştırılacak. Şirketimiz bu sosyal sorumluluk projesiyle üzerine düşeni layıkıyla yapmaya çalışmakta" dedi.

Reklam
Reklam

İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar ise, kampanyanın çok anlamlı olduğunu belirtti.

Acar, "Deprem boyunca bize bütün yardımları olan Telekom bugün de yine yanımızda. Daha önce de bize 2 ambulans hibe ettiler ve halen de o ambulanslarla hizmet veriyoruz. Bugün de düzenledikleri ilaç kampanyasıyla, ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere, bize ilaç kolilerini ulaştırdılar. Emeği geçenlere teşekkür ederiz" diye konuştu.

Ardından Kılıç, ilaç kolilerini Dr. Acar'a teslim etti.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: