Van’da Trafik Kazası, 5 Yaralı

Van’da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralanırken, otomobil içerisinde sıkışan 2 yaralı itfaiye ve...

Van’da meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralanırken, otomobil içerisinde sıkışan 2 yaralı itfaiye ve AFAD ekipleri tarafından çıkarıldı.

Edinilen bilgiye göre, kaza İpekyolu Caddesi üzerinde bulunan Havaalanı Kavşağı’nda meydana geldi. Mehmet Salih T. yönetimindeki 65 BC 678 plakalı otomobil, havaalanı istikametinden şehir merkezine doğru gitmeye çalışırken, İsmail A. yönetimindeki 42 BZP 93 plakalı minibüs kavşakta çarpıştı. Meydana gelen kazada araç sürücüleri ile birlikte 5 kişi yaralandı. Çarpışmanın etkisiyle minibüs ve otomobili yaklaşık 50 metre sürükledi. Kazada otomobil sürücüsü ile yanında buluna şahıs araç içerisinde sıkıştı. Yaralılar bölgeye sevk edilen itfaiye ile İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri tarafından kurtarılarak Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz