Van'da "Türkiye Okuyor" Kampanyası

Türkiye Okuyor kampanyası kapsamında Van Merkez Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda, "Okumayan Kalmasın" adı altında kitap okuma projesi uygulanmaya başlandı.

Türkiye Okuyor kampanyası kapsamında Van Merkez Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda, "Okumayan Kalmasın" adı altında kitap okuma projesi uygulanmaya başlandı.

Projeyle okul öğretmenleri tarafından alınan 4 bin 580 okuma kitabının tanıtımına katılan Van Milli Eğitim Müdürü Mucip Kına, temel hedeflerinin insan olduğunu söyledi.

Kına, "Her projenin de insan odaklı olmasını istiyorum. Okul idareci ve öğretmenlerimizin de en çok önem verdiği varlık öğrencilerdir. Bu okulumuzda da öğretmenlerimiz el ele vererek öğrencilerimizin gelişimi ve kendilerini geliştirmeleri için okul kütüphanesine kitap kazandırmışlar. Okullarımızda gerçekleştirilen ve birlikteliği artıran projeler için öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Hasan Ali Yücel İlköğretim çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

Reklam
Reklam

Öğretmenlerle sohbet eden Kına, kütüphaneye kazandırılan kitapları inceledi. Sınıfları ziyaret eden Kına, ana sınıfı öğrencileriyle birlikte etkinlik çalışması yaptı.

Kına'ya ziyaretinden dolayı Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu Müdürü Erhan İvelik, öğretmen, öğrenci ve veliler teşekkür etti.

Muhabir: Emre Ilıkan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: