Van’da ‘Umre Ödüllü Kur’an-ı Kerim’ yarışması

Diyanet İşleri Başkanlığınca görme engellilerin dini bilgilerini geliştirme ve Kur’an-ı Kerim okumalarını teşvik amacıyla düzenlenen ‘Umre Ödüllü Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler’ yarışması Van’da da yapıldı.Van İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve birinci gelen yarışmacının bir yakını ile birlikte umreye gönderileceği ‘Umre Ödüllü Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler’ yarışmanın hediye töreni yapıldı.

Diyanet İşleri Başkanlığınca görme engellilerin dini bilgilerini geliştirme ve Kur’an-ı Kerim okumalarını teşvik amacıyla düzenlenen ‘Umre Ödüllü Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler’ yarışması Van’da da yapıldı.
Van İl Müftülüğü tarafından düzenlenen ve birinci gelen yarışmacının bir yakını ile birlikte umreye gönderileceği ‘Umre Ödüllü Kur’an-ı Kerim ve Dini Bilgiler’ yarışmanın hediye töreni yapıldı. Törende konuşan Van Müftüsü Nimetullah Arvas, “Kur’an-ı Kerim’de iyilik üzerine bir sahabeden bahsedilir. O sahabe Abdullah İbn-i Mektûm’dur. Efendimizin müezzinlerindendir. Hatta bir seferdeyken valilik vazifesini de kendisine vermiştir” dedi.
Görme engelli olan Abdullah İbn-i Mektûm’un hayatına ve gördüğü öneme değinen Arvas, “Kur’an-ı Kerim bütün mümin görme engellileri tebrik eder” ifadelerini kullandı.
Arvas, yarışmaya katılanları göstermiş oldukları cesaretten dolayı kutlayarak, hediyelerini takdim etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz