Van’da Uyuşturucu Operasyonu

Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Van-Bitlis karayolunda yapılan aramalarda 2 ayrı araçta 31 kilo 820...

Van İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Van-Bitlis karayolunda yapılan aramalarda 2 ayrı araçta 31 kilo 820 gram eroin ve 2 kilo 70 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Van-Bitlis karayolunun 65. kilometresinde araçlar üzerinde uygulama yapan jandarma ekipleri, durduruldukları H.V. isimli şahsın sürücülüğünü yaptığı araçta narkotik detektör köpeği ‘Ramze’nin desteği ile arama yaptı. Yapılan aramalarda aracın muhtelif yerlerine gizlenmiş vaziyette 61 paket halinde toplam 31 kilo 820 gram eroin ele geçirilirken, bir yolcu otobüsünde yapılan aramalarda ise E.D isimli şahsa ait çantada 2 paket halinde toplam 2 kilo 70 gram toz esrar maddesi ele geçirdi.

Reklam
Reklam

Gevaş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı doğrultusunda ele geçirilen 31 kilo 820 gram eroin ile 2 kilo 70 gram toz esrar maddesi ve araca el konulurken, soruşturmanın çok yönlü devam ettiği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: