Van'daki depremde hayatını kaybeden Çorumlular son yolculuğuna uğurlandı

Van'daki depremde hayatını Çorumlu bankacı Önder Erden ile öğretmen Hasan Akbulut dualar ile son yolculuklarına...

Van'daki depremde hayatını Çorumlu bankacı Önder Erden ile öğretmen Hasan Akbulut dualar ile son yolculuklarına uğurlandı.

İngilizce öğretmeni olarak Van Erciş'te bir buçuk ay önce göreve başladığı öğrenilen Hasan Akbulut'un cenazesi Hacı Bektaşı Veli Vakfı'nda kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezar'da toprağa verildi. Babası Yakup Akbulut'un ayakta durmakta güçlük çektiği gözlendi.

Erciş'te bir bankada çalışan Önder Erden ise Çorum Merkez Ulu Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Ulu Mezar'da defnedildi. Cenaze törenlerine Çorum Valisi Nurullah Çakır, Tokat Valisi Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz