Van'daki Kayakçılar Bitlis'te Kamp Yaptı

7. Doğu ve Güneydoğu Kış Spor Oyunlarına katılacak Van'daki Kayakçılar, yarışlara hazırlanmak üzere Bitlis'te kamp yaptı.

7. Doğu ve Güneydoğu Kış Spor Oyunlarına katılacak Van'daki Kayakçılar, yarışlara hazırlanmak üzere Bitlis'te kamp yaptı.

Kayak Milli Antrenörü Halis Korkmaz, yaptığı açıklamada, kayakçıların Van'da yeterince kar olmadığı için yarışmalara hazırlanmak üzere Bitlis'te kampa girdiğini söyledi.

Korkmaz, şöyle konuştu:

"Bu yıl kar yağışının az olmasından dolayı, hep tekerlekli kayaklarla sporculara idman yaptırdık. Yarışmaların başlayacak olması bizlerin de daha önce iyi bir şekilde kar üzerinde idman yapamamamız bizleri endişelendirmişti. Valimiz, vali yardımcımız ve il müdürümüzün de destekleriyle, yarışmalara hazırlanmak için bir haftalık kampa girdik. Sporcularımız Bitlis'te antrenman yaptı. Bu emeğin boşa çıkmaması için elimizden geldiği kadar çalışıp, yarışmalardan dereceyle Van'a dönmek istiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz."

Reklam
Reklam

Oyunlara Van'dan 20 sporcu katılacak.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: