Vanessa Paradis Johnny Deep Aşkının Sırrı

Fransız oyuncu Vanessa Paradis'in 12 yıldır ünlü oyuncu Johnny Depp'i nasıl elinde tuttuğu konusunu hepimiz merak ediyoruz.

Fransız oyuncu Vanessa Paradis'in 12 yıldır ünlü oyuncu Johnny Depp'i nasıl elinde tuttuğu konusunu hepimiz merak ediyoruz. Güzel aktris, Johnny Deep ile birlikte olduğu için çok şanslı olduğunu belirtiyor ancak asla aynı projede çalışmak istemiyor.

47 yaşındaki yakışıklı aktör ile 12 yıldır mutlu bir birliktelik yaşayan 37 Vanessa Paradis, onunla aynı filmde oynamaktan çok korkuyor.


Terry Gilliam'ın filmi Don Kişot'ta rol alan (Don Quixote) Vanessa, ilişkisi hakkında ilgin açıklamalarda bulundu. Paradis, "Onunla aynı filmde olmak beni öldürebilir çünkü çok yetenekli. Ben onun kadar asla olamam. Bu yüzden aynı filmde rol alamayız" dedi.

Reklam
Reklam

Çok nadir işle ilgili konuştuklarını anlatan Paradis, plan yapmadıkları zamanlarda birbirleriyle veya 11 yaşındaki kızları, Lily-Rose ve 8 yaşındaki oğulları John Christopher ile vakit geçirdiklerini anlattı.

Çift, ilk defa 1998 yılında, Deep'in Kate Moss ile çıktığı dönemde Paris'te Hôtel Costes'in lobisinde karşılaşmış.

12 yıl geçmesine rağmen birbirlerine çok önem vererek ve tutkuyu canlı turarak birlikteliklerini bu zamana kadar sürdürmeyi başarmışlar.


Vanessa, 'Aslında her zaman birlikte vakit geçirmiyoruz, sanırım bu birbirimizden sıkılmamızı engelliyor. Ayrıca, birbirimize oldukça saygı ve bağlılık duyuyoruz.Eğer ilişkimizin devam etmesini istiyorsak, birbirimize özel alanlar vermemiz gerektiğini biliyoruz. Kendi kendimizle kalmak için birbirimize izin veriyoruz ve birbirimize güveniyoruz. Şimdilerde kimse özel ilgileri için zamana ve güvene sahip değil. Ayrıyken güvenebildiğiniz biriyleyseniz gerçekten çok şanslısınız. Tabi bu kadar basit değil. Aşk hayatınızı canlı tutarken, hayatınızı yaşayabilmenin de yolunu bulmanız gerek."

'Her gün aynı yemeği yiyemez, aynı kitabı okuyamazsınız veya aynı müziği dinleyemezsiniz. Çift olduğunuzda kendi kendinizle baş başa kalıp hayatta istediğiniz şeyleri yapmaya zaman bulmalı ve tanımalısınız'

Reklam
Reklam

'Johnny Deep'in hayran olduğum birçok özelliği var. Bunlardan birinin çok sadık olması olduğunu söyleyebiliriz. O düşünürken, birşeylerle uğraşırken, insanlarla konuşurken, sorunların üstesinden gelirken onu izlemeye aşığım. Bunun gibi birçok şey sıralayabilirim. Aktör, baba ve erkeğim olarak onu çok beğeniyorum. Dahası sadece Johnny olduğu için aşığım. Sanırım benim için mıknatıs gibi.."

Vanessa, Joe Le Taxi singleyla 14 yaşında üne kavuştu. 18 yaşındayken Chanel'in modelliğini yapan Vanessa, hayatının bu noktadan sonra çok fazla değiştiğini söyledi.