Van’ı Emıtt’e Taşıdılar

Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Van Urartu Otel,...

Bu yıl 17'ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) Van Urartu Otel, Van ilinin tanıtımını yapmak için stantta yerini aldı.

Bu yıl Beylikdüzü TÜYAP'ta kapılarını ziyaretçilerine 17'nci kez açan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT), Van’ı en iyi şekilde tanıtan Van Urartu Otel’i, ziyaretçilere ilin yöresel ve kültürel özelliklerini tanıttı. Van Urartu Otel Müdürü Celalettin Başak, burada yaptığı açıklamada, "Standımız tam Van'a yakışan bir şekilde dizayn edildi. Urartu Otel olarak, yıllardır fuara katılarak ilimizi ve otelimizi tanıtıyoruz. Yıllardır şehrin merkezinde hizmet veren bir aile oteli olarak, Türkiye'yi Van'a bekliyoruz. Gelen her yerli grupta meşhur Van kahvaltımızı tercih ediyor" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: