Vanlı Boksörden Büyük Başarı

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası'nda, Vanlı boksör altın madalya kazandı.

Türkiye Boks Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası'nda, Vanlı boksör altın madalya kazandı.

Kars Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen ve 6 gün süren Türkiye Üst Minikler Ferdi Boks Şampiyonası'na 60 ilden 590 sporcu katıldı. 572 karşılaşmanın yapıldığı şampiyonada, 72 kiloda mücadele eden Ergün Demir, rakiplerini tek tek eleyerek altın madalya kazandı.

Madalyasını, Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç'ten alan Vanlı boksör Demir, şampiyonluğunu Vanlı depremzedeler ve sporcular adına aldığını söyledi.

Reklam
Reklam

Kente döndükten sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Sinir tarafından kabul edilen boksör Demir'e, eşofman takımı, ayakkabı ve spor malzemesi hediye edildi.

Sinir'e, desteklerinden dolayı teşekkür eden Demir, ileri ki zamanlarda düzenlenecek olan Avrupa müsabakalarına daha iyi hazırlanacağını söyledi.

Muhabir: Necat Hasar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: