Vanlı Depremzede Öğrenciler, Aydın'da Yetenek Sınavlarına Hazırlanıyor

Van'daki çeşitli liselerden mezun olan 11 depremzede öğrenci, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Yetenek sınavı için

Van'daki çeşitli liselerden mezun olan 11 depremzede öğrenci, Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği Yetenek sınavı için hazırlıklarını Aydın'da sürdürüyor.

Van'dan gelen öğrencilere rehberlik yapan resim atölyesi eğitmeni Servet Pişken, Van'da çeşitli liselerden mezun olan 11 öğrencinin 15 Ağustos'tan bu yana Aydın Öğretmenevi'nde misafir edildiğini belirtti.

Öğrencilerin, 23-24 Ağustos tarihinde Adnan Menderes Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği için yapılacak yetenek sınavına katılacaklarını kaydeden Pişken, "Öğrencilerimiz bir haftadır öğretmenevinin bahçesinde resim yaparak sınavlara hazırlanıyor. Amacımız iyi bir derece almaktır. 10 Eylül tarihinde de Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim İş Öğretmenliği için yetenek sınavı olacak. Her iki sınav için de hazırlığımız sürüyor" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Suat Deniz / Ali Rıza Karasu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: