Vanlı depremzede SGK Başkanı'nın ziyaretinde gözyaşlarına boğuldu

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, kurumun misafirhanesinde ağırlanan Vanlı depremzedeleri ziyaret etti. Acar’ın...

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanı Fatih Acar, kurumun misafirhanesinde ağırlanan Vanlı depremzedeleri ziyaret etti. Acar’ın depremzede çocuklara hediyeler verdiği sırada görüşlerini aldığı depremzede bir kadın gözyaşlarına boğuldu. Konuşamayacağını söyleyen depremzedeye Acar, “Ben sizi özel ziyaret edeceğim.” dedi.
SGK’nın Kavaklıdere Misafirhanesi’nde kalan Vanlı depremzedeleri ziyaret eden SGK Başkanı Acar, afetzedelerin acısını biraz olsun azaltmak istediklerini söyledi.
Misafirhane depremzede çocuklara etüt imkanı da sağlandığını belirten Acar, depremzedelerin istedikleri kadar misafirhanede kalabileceklerini belirtti.
Acar, “Acı olay üzerinden süre geçtikten sonra kendi memleketlerine dönecektir. Biz süre koymadık istediği kadar kalacaklar.” dedi.
Çocuklara hediyeler veren Acar’a depremzedeler adına çiçek takdim edildi. Bir depremzede çocuk ‘Sivas’ın yollarına’ türküsünü söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz