Vanlı depremzedeler Bursa’da okuma yazma öğrendi

Van depremi sonrası Bursa Orman Bölge Müdürlüğü misafirhanesine getirilen depremzede aileler, çocuklarıyla birlikte okuma yazma...

Van depremi sonrası Bursa Orman Bölge Müdürlüğü misafirhanesine getirilen depremzede aileler, çocuklarıyla birlikte okuma yazma öğrendi.

Anne Çocuk Eğitim Vakfı(AÇEV) ile koordine edilerek başlatılan okuma yazma kursuna, hiç okuma yazma bilmeyen üç, geliştirme ihtiyacı olan beş olmak üzere sekiz kişi katıldı. Kursun ilk aşaması sona ererken, düzenlenen törenle kursiyerlere sertifika verildi. Törene Bursa Bölge Müdür Yardımcısı Salih Akbaş, Mali İşler Şube Müdürü Saffet Öztürk, AÇEV Bursa Saha sorumluları Nuray Öner ve Fazilet Çelik ve Birinci kademe kurs öğretmeni Serpil Ertem katıldı.

Reklam
Reklam

Okuma yazma kursuyerlerinden Halime Dönmez, Hüseyin Dönmez, Hanım Şan, birinci kademe okuma yazma belgesi aldılar. Daha önceden okuma yazma belgesi olan ancak okuma ilerletmek isteyen, Nazime Yavuz, Neslihan Yavuz, Şahsenem Yavuz, Hanım Şan, Emine Şan de kursa katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz