Vanlı depremzedeler moral yemeğinde buluştu

Van’da meydana gelen depremin ardından Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde misafir edilen 73 kişiden oluşan 11 aileye,...

Van’da meydana gelen depremin ardından Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde misafir edilen 73 kişiden oluşan 11 aileye, Ürgüp Belediyesi tarafından yemek verildi.
Yemeğin ardından ailelerle sohbet eden Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ürgüp’te kaldıkları süre boyunca her türlü yardıma hazır olduklarını söyledi. Yıldız, “Ürgüp’te kendinizi evinizde hissetmenizi, yalnız olmadığınızı bilmenizi istiyorum. Çekilen sıkıntıları bu gibi ortamlarda kardeşlik duygularının sıcaklığı ile birlikte aşacağız.” dedi. Başkan Yıldız, Vanlı ailelere Ürgüp’te kaldıkları süre boyunca kullanabilmeleri için isimlerine düzenlenmiş sinema bileti de hediye etti.
Ürgüp İkinci Bahar Restoran'da verilen yemeğe Ürgüp Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Ürgüp İlçe Başkanı Ahmet Koçak ve Vanlı aileler katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz