Vanlı Milli Boksörler İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar’ı Ziyaret Etti

İl Sağlık Müdürlüğü ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, gurbette olan Vanlı...

İl Sağlık Müdürlüğü ve Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, gurbette olan Vanlı milli boksörleri Van'a geri kazandırma projesiyle bir araya gelen boksörler, İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar’ı ziyaret ederek teşekkürlerini belirttiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar, Van'ın başka illerde bulunan ve Milli sporcularını tekrar Van'a geri getirmek, onlara sahip çıkmak ve kazanılan başarıları Van'ımız adına sonuçlandırmak istediklerini belirtti. Bu amaçla gençleri spora teşvik etmek, boş uğraşlardan kurtarmak istediklerini söyleyen Dr. Acar “Koruyucu sağlık hizmetlerindeki en büyük çabalardan birisi de sporu teşvik etmektir. Sporcu bir insanın hastalanması kolay değildir. Spor, bir insanı daha zinde, daha çevik olmasını sağlar. Dolayısıyla spor, şeker hastalığı, kalp hastalığı ve diğer hastalıklardan uzak durulmasını sağlar. Sporu bırakarak tekrar o riskler oluşmaktadır. Bunun için sporu bırakmamak lazım. Her anlamda sporun hem insan sağlığına hem toplum sağlığına çok pozitif yanları var. Spora gönül vermiş sizin gibi gençleri görünce sizin başarılarınız bizleri de heyecanlanıyor. Rinkteki mücadeleniz bizi sevindirmekte bu mücadeleniz sayesinde sporun ne kadar faydalı olmasını göstermekte ve bu amaçla insanlarımız spora teşvik etmektir” dedi.

Reklam
Reklam

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Antrenörleri Ayhan Öz ve Hüseyin Tekin, 20 kişilik genç boksörle İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Acar’a yapmış oldukları ziyarette boks eldiveni hediye etti. Boks eldivenlerini de takan Dr. Acar, bu ziyaretten gayet memnun kaldıklarını, gençlere gereken destekleri sağlayacaklarını belirterek ziyarette bulunan boksörlere hediyeler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: