Vanlı Öğrenciler Için 100 Bin Kitap

Kaynak Vakfı tarafından gönderilen 100 bin kitap, tatil öncesinde öğrencilere dağıtıldı.

Kaynak Vakfı tarafından gönderilen 100 bin kitap, tatil öncesinde öğrencilere dağıtıldı.

Vali Münir Karaloğlu, Eminpaşa İlköğretim Okulu'nda düzenlenen kitap dağıtımında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kaynak Vakfı sayesinde yaz tatilinin başlamasına kısa süre kala öğrencilere hem kültürel hem de yardımcı ders kitapları dağıttıklarını söyledi.

Öğrencilerin, tatil süresince kitaplardan faydalanabileceğini vurgulayan Karaloğlu, desteklerinden dolayı vakıf yetkililerine teşekkür etti.

Kaynak Vakfı Genel Koordinatörü Şeref Zekai Kolak da Vanlı öğrencilere, 200 bin lira değerinde 100 bin kitap dağıttıklarını belirterek, bir yıl önce kurulan vakfın ülkenin çeşitli illerindeki çocuklara yardım için seferber olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Kolak, diğer yardım kuruluşlarını da Van'a yardım yapmaya davet ederek, "Biz inanıyoruz ki bu yörede yapılacak en güzel yatırım insana yapılan yatırımdır. En güzel yardım da buradaki insanlara yapılan yardımdır" dedi.

Kitap dağıtımının ardından okuldaki 3 engelli öğrenciye de Vali Karaloğlu ve Kolak tarafından akülü araç hediye edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: