Vapur seferlerinin iptali zor anlar yaşattı

1 Mayıs Emek ve Dayanışama Günü nedeniyle Taksim’e çıkışları engellemek için iptal edilen ulaşım seferleri vatandaşlara zor anlar yaşattı.

İSTANBUL (İHA) - 1 Mayıs nedeniyle vapur seferlerinin iptal edildiğinden habersiz iskelelere gelen vatandaşlar duruma tepki gösterdi.

İstanbul Valiliği’nin aldığı karar doğrultusunda sabah 06.30'dan itibaren tüm iç hat deniz otobüsü ve Sirkeci-Harem arabalı vapuru seferleri (gidiş-dönüş) iptal edildi. Bakırköy-Kadıköy-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü hattı ve Kabataş-Adalar-Bostancı deniz otobüsü hattındaki seferler ile Sirkeci-Harem arabalı vapuru seferlerinin de yapılamayacağı, Kartal-Yalova/Yalova-Kartal deniz otobüsü seferlerinde ise hafta içi tarifesi uygulanacağı belirtildi. Durumdan habersiz olan vatandaşlar sabah işlerine gitmek için iskelelere geldi. Ancak vapur seferlerinin iptal edildiğini gören vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı. Vatandaşlar, “İşe gidecektik. Motorların çalışmadığını bilmiyorduk. Karşıya nasıl geçeceğimizi bilmiyoruz. İşe de geç kaldık” dedi.

Reklam
Reklam