Varda Köprüsü Karaisalı'nın Bacasız Sanayisi Olma Yolunda

Üzerinde bir çok dizinin yanı sıra James Bond filminin çekiminin yapıldığı Varda Köprüsü Karaisalı'nın bacasız...

Üzerinde bir çok dizinin yanı sıra James Bond filminin çekiminin yapıldığı Varda Köprüsü Karaisalı'nın bacasız sanayisi olma yolunda. Karaisalı'nın Çevlik Köyünde kurulan Çevlik Köylüleri Derneği, 170 kişilik öğrenci grubuna Varda Köprüsünü tanıttı.

Çevlik Köylüleri Derneği Başkan Yardımcısı Hüseyin Kuşdemir, Karaisalı'nın tanıtımına, kalkınmasına katkı sağlayacak olan turizm sektörünün harekete geçirilmesi bir çalışma başlattıklarını, Varda Köprüsü ile Karaisalı'nın bir ivme kazandığını belirterek, "Dünyada turizm sektörü, ekonomilerde belirgin bir değere sahiptir. Karaisalı başta Varda Köprüsü olmak üzere doğal güzellikleri ile bacasız sanayi olmak zorundadır. Gelen misafirlere ilçemizin sosyokültürel yapısı hakkında genel bilgi aktarıyoruz. Konuklarımızın ilçemize gezi düzenlemelerinden çok memnun oluyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

Konuklar da keyifli bir pazar tatili geçirirken halat çekme yarışı, çuval yarışı, kaşıkla yumurta taşıma yarışı yaptıkları etkinliklerle büyük keyif aldıklarını ifade ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz