Vardiya Sistemiyle 2 Bin 750 Kişi Hastaneye Başvurdu

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş, polikliniklerdeki vardiya sistemi ile iki hastaneye bir haftada 2 bin 750 kişinin

Antalya Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erdoğan Taş, polikliniklerdeki vardiya sistemi ile iki hastaneye bir haftada 2 bin 750 kişinin müracaat ettiğini bildirdi.

Erdoğan Taş, yaptığı açıklamada, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ndeki polikliniklerde yoğunluğu azaltmak amacıyla başlattıkları poliklinik vardiya sisteminin devam ettiğini belirtti.

Bir haftada Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bin 350, Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne de bin 400 hastanın başvurduğunu kaydeden Taş, en fazla müracaatın çocuk hastalıkları ile kulak burun boğaz polikliniklerine yapıldığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Uygulama ile 09.00 ile 16.00 saatleri arasında hastaneye gidemeyen vatandaşların da vardiya sistemi ile 16.00 ile 23.00 saatleri arasında hastaneye gidebildiklerini anlatan Taş, vatandaşların da yeni uygulamadan memnun olduklarına işaret etti.

Muhabir: Yunus İçen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: