Varlıbaş Alışveriş Merkezi Sanatla İç İçe

Varlıbaş Alışveriş Merkezi yapacağı birbirinden farklı sanat etkinlikleri ile AVM ziyaretçilerini bekliyor.16 Mart tarihinde...

Varlıbaş Alışveriş Merkezi yapacağı birbirinden farklı sanat etkinlikleri ile AVM ziyaretçilerini bekliyor.

16 Mart tarihinde sergilenmeye başlanan Osmanlı Döneminde bugünkü önem ve değerine kavuşan Tezhip Sanatı eserleri, 24 Mart tarihine kadar Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nde gezilebilirken, Sergide, altınlama, yaldızlama ve süsleme de denilen Tezhip eserlerin cam, kağıt ve porselen üzeri örneklerinin yanı sıra, atölye çalışmaları ile yapılış aşamalarının da görülmesi mümkün olacak.

Varlıbaş AVM, çocukların sanatsal gelişimine katkı sağlayıcı bir kampanya hazırlanıyor. ‘İşte Benim Atam’ konseptli, 5-9 yaş arası çocukların 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yansıtabilecekleri, 23 Nisan tarihinde sürpriz gösterilerle ödüllerin verileceği resim yarışmasına 25 Mart-22 Nisan tarihleri arasında katılabilinecek.

Reklam
Reklam

Ayrıca Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek bir diğer ödül töreni ise Kütüphane Haftası ile ilgili, 25-31 Mart tarihlerinde Trabzon’un güzide okullarının güzide miniklerinin boyama çalışmaları ve eserlerin sergileri AVM’nin 3. Katında sizleri bekliyor olacak. Ayrıca 25 Mart tarihinde yapılacak ödül töreninde, İl Kültür ve Turizm Müdürü İsmail Kansız’ın katılımıyla yetişkin ve minikler olmak üzere yılın en çok kitap okuyanlarına armağanları verilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: