Varlıbaş Avm Sanat Akademisi Devam Ediyor

Trabzon Varlıbaş Sanat Akademisi uzman eğitmen kadrosu, yeni ve modern salonları ile Trabzon’da sosyal aktivite...

Trabzon Varlıbaş Sanat Akademisi uzman eğitmen kadrosu, yeni ve modern salonları ile Trabzon’da sosyal aktivite imkanlarına alternatifler sunmaya devam ediyor.

Varlıbaş Alışveriş Merkezi’nin -4. Katında hizmet veren Varlıbaş Sanat Akademisi bünyesinde, Modern Dans (büyük/minik), Türk Halk Dansları (Horon, Zeybek, Halay, Bar, Kafkas), Latin Dansları (Salsa, Bachata, Rumba), Uluslararası Standart Danslar (Tango, Arjantin Tango, Vals) ayrıca Yaratıcı Drama ve Tiyatro Eğitimleri ile Özel Dersler (Pilates, Aerobik) yanı sıra Bağlama, Gitar ve Piyano dersleri de ilgi gören aktiviteler arasında yer alıyor.

Reklam
Reklam

Varlıbaş Sanat Akademisi’nde, Pilates ve Salsa derslerine özel bir kampanya da Mayıs ayı sonuna kadar ilgilenenleri bekliyor. Hem pilates hem de Salsa (Sosyal Latin) seanslarına kayıt yaptıranlara yüzde 25 ekstra indirim olanağı sunuluyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: