Varsak Karşıyaka’ya 20 Park

Kepez Belediyesi, 11 adet park kazandırdığı Varsak Karşıyaka Mahallesi’ne 9 yeni park daha yapıyor.Kepez Belediyesi,...

Kepez Belediyesi, 11 adet park kazandırdığı Varsak Karşıyaka Mahallesi’ne 9 yeni park daha yapıyor.

Kepez Belediyesi, 26 bin metre yeni yol, 82 bin metre sathi kaplama, 31 bin metre sıcak asfalt ve 33 bin metrekare parke kaldırım çalışmasının tamamlandığı Varsak bölgesinde yeşil alan yatırımını da sürdürüyor. Yüzölçümü ve nüfusuyla ilçenin en büyük yerleşim yerlerinden biri olan Varsak Karşıyaka Mahallesi’nde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin park çalışmaları devam ediyor. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü döneminde 11 parkın hizmete girdiği mahalleye, 9 yeni park daha kazandırılıyor.

Reklam
Reklam

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Fatih Terim Caddesi’nde 3 yeni parkın yapımına başladığı bildirilirken, parklarda basketbol sahaları, açık hava spor aletleri, çocuk oyun grubu ve üzeri kapalı oturma alanlarının yer alacağı kaydedildi. Önümüzdeki günlerde hizmete girecek olan parklara, çeşitli türde ağaç ve çiçeklerin de dikileceği ifade edildi. Varsak Karşıyaka Mahallesi’ne bu yıl içerisinde 6 park daha yapılacağı ve parklar, bu yıl içerisinde tamamlanacağı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: