Varsak'a Sosyal Yaşam Caddesi

Kepez Belediyesi, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi Osmanlı bahçesi ve sarnıç düzenlemesi çalışması yaptığı ...

Kepez Belediyesi, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi Osmanlı bahçesi ve sarnıç düzenlemesi çalışması yaptığı Cumhuriyet Caddesi'nin asfaltını da yeniliyor.

Fen İşleri Müdürlüğü Varsak Karşıyaka Mahallesi'nde eski belediye hizmet binası önündeki Cumhuriyet Caddesi'nde sıcak asfalt çalışması başlattı.İş makineleri tarafından yoldaki eskiyen asfaltın kazıldığı, çift şeritli, 900 metre uzunluğunda ve 20 metre genişliğindeki yolun alt yapısının yeniden yapıldığı bildirildi. Çalışmalarda 2 bin 700 ton sıcak asfalt kullanılcağı kaydedildi.

Reklam
Reklam

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, asfalt çalışmasının tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Caddesi'nin ismine yaraşır hale geleceğini söyledi. Başkan Tütüncü, caddenin, kültür merkezi, park, asfalt ve AKMEK hizmeti ile Varsak'ın en prestijli noktası haline geldiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: