Varto İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıl Sonu Değerlendirmesi

2013 yılı eğitim-öğretim yılındaki çalışmalarla ilgili olarak bir değerlendirme yaptı.Makamında gazetecilere açıklamalarda bulunan İlçe Milli...

2013 yılı eğitim-öğretim yılındaki çalışmalarla ilgili olarak bir değerlendirme yaptı.

Makamında gazetecilere açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Avcı, “İlçemizde bir eğitim-öğretim yılını daha geride bırakıyoruz. Yorucu ve yoğun geçen bir yılın ardından heyecanla beklenen karne gününde sizlerle aynı heyecanı paylaşmanın gururunu ve onurunu yaşamaktayım. Hem öğrencilerimiz hem de öğretmen ve velilerimiz açısından yorucu geçen bir sürecin ardından çocuklarımız uzun sürecek olan bir tatil dönemine girecekler. Öğrencilerimiz bir yıl boyunca ortaya koydukları emeklerin karşılığını almış olarak, bu sayede kendilerini değerlendirerek ve eksiklerini gidererek daha başarılı olacakları şekilde geleceklerini inşa edeceklerdir” dedi.

Reklam
Reklam

Öğrencilere seslenen Avcı, “Sevgili öğrencilerimiz; sizler de bir yıl boyunca çok çalışarak yoruldunuz ve uzun bir tatili hak ettiniz. Başarılı olmak sadece akademik anlamda belli bir seviyeye ulaşmak anlamını taşımamaktadır, sporda, sanatta ve kültürel alanda gösterdiğiniz her türlü kazanımınız başarılı olmanın bir başka biçimidir. Bizlerin bütün çabası sizlerin iyi bir eğitim alarak donanımlı, sağlıklı, mutlu fertler olarak yetişmeniz içindir. Çocuklar karneleriniz de almış olduğunuz notlar ne olursa olsun, sizler bizim için ayrı birer değersiniz. Siz bu ülkenin geleceğisiniz. Şartlar ne olursa olsun öğrenmekten, okumaktan ve bilgiden asla uzaklaşmayın. Tatilinizi dinlenerek, kitap okuyarak, seyahat ederek, yeni yerler, yeni insanlar tanıyarak, eğlenerek, spor yaparak ve ilgi alanlarınıza göre araştırmalar yaparak, değerlendirmenizi öneriyorum. Hepinize iyi tatiller diliyorum” şeklinde konuştu.

Okul idarecilerine ve öğretmenlere seslenen Avcı, “Değerli yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz; düşünen, sorgulayan, kültür ve değerlerini yaşatan bir nesil için onurlu görevinizi bir eğitim öğretim yılında daha tamamlamanın haklı gururunu yaşıyorsunuz. Türk toplumunun şekillenmesinde, Cumhuriyetin güçlenmesinde, milli kültürümüzün geliştirilerek güçlenmesinde fedakar ve saygıyı en çok hak eden sizlerin de, bu hususta bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki çalışmalarında da üstün gayret ve yüksek bilinç içerisinde olacağınıza yürekten inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Son olarak velilerle seslenen Avcı, “Kıymetli veliler; çocuklarımız için büyük fedakarlıklar yaptığınızı biliyorum. Hep birlikte gayret ederek amacımız doğrultusunda hedeflere ulaşabilmek, çocuklarımızı kendilerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, işbirliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu bir vatandaş olarak yetiştirmek için bizlerle birlikte büyük bir sorumluluk yüklenmekte-siniz. Sizlerin bu önemli görevde hep yanımızda olacağınız inancıyla bu tatil döneminde çocuklarınızla birlikte sağlık, esenlik ve mutlu bir tatil geçirmenizi diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: