Varto’da Koğ Tepesi Festivali

Muş’un Varto Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Koğ Tepesi Festivali’nin bu yıl 15-16 ve 17...

Muş’un Varto Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Koğ Tepesi Festivali’nin bu yıl 15-16 ve 17 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirildi.

Koğ Tepesi Festivali ile ilgili Varto Belediye Başkanı Gülşen Çelebi başkanlığında bir toplantı yapıldı. Burada konuşan Gülşen Çelebi, Varto ilçesinin kültür sanatla buluşmasını sağlamak için her yıl düzenlenen festivalin bu yıl da 15-16 ve 17 Ağustos günlerinde gerçekleştirileceğini belirtti. Çelebi, "Dar gelirli bir belediye olmamıza rağmen, bizler festivali önemsiyoruz. Önemsediğimiz bu festivalin hayatın her alanında, tüm toplumu kucaklayacağına inandığımız için festivali düzenliyoruz. Bu yıl bizler Türkiye halkları ile birlikte tarihi demokratik çözüm sürecini yaşıyoruz. Bu yılki festivalimizi de, demokratik kurtuluş ve özgür yaşam hamlesinin ruhuna denk düşecek bir planlama ile düzenlemek istiyoruz. Umuyoruz ki, festivalimiz kardeşleşmeye, barışa ve özgür yaşama vesile olur" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: