Varto’da ‘planlama Ve İş Birliği’ Toplantısı

Muş’un Varto ilçesinde 2013 Ocak ayı “İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği...

Muş’un Varto ilçesinde 2013 Ocak ayı “İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu Toplantısı” düzenlendi

HEM konferans salonunda düzenlenen toplantıya Varto Kaymakamı Tahir Şahin, Belediye Başkanı Gülşen Çelebi, Emniyet Müdürü Sunay Öztürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Avcı, Halk Eğitim Müdürü Gıyasettin Aydemir ile daire amirleri katıldı. Burada bir konuşma yapan İlçe Kaymakam Tahir Şahin, farklı alanlarda hizmet verilmesi gerektiğini söyledi. “Ekonomik anlamda ilçemizin kaynağı hayvancılığa dayanıyor. Vatandaşlarımızın ekonomik faaliyetlerini artırmaları için Halk Eğitim Merkezimizle koordineli bir şekilde olmalarını istiyoruz. Onun için de okullarımızı bütün vatandaşlarımıza açma konusunda ortak bir çalışmayı da birlikte yapmayı istiyoruz. HEM’lerin bütün alanlara hizmet götürmesini istiyoruz” dedi.

Reklam
Reklam

İlçe Milli Eğitim Müdürü Basri Avcı da, ”Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğümüzün çalışmalarını takdirle izliyorum. Bizimle istişare ederek toplumun ihtiyaçlarına cevap veriyor. İlçemize atanan Kaymakam Tahir Şahin bizim için büyük bir şans. Kaymakamımız her konuda bizlere büyük katkı sunuyor” şeklinde konuştu.

Burada bir konuşma yapan HEM Müdürü Gıyasettin Aydemir, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Aydemir, “Daha önce Halk Eğitim Merkezleri’nin 7’den 70’e hizmet ettiğini söylüyorduk. Artık biz bunu değiştirip, ‘Doğumdan ölüme kadar hizmet’ diyoruz. Artık bundan sonra Avrupa Birliği’ne girmeye aday olan ülkemizde Halk Eğitim Merkezleri’nin kendilerini hızla değiştirmeleri lazım. Kurs çeşitlerimizi arttırarak, ilçemizdeki sorunların üstesinden gelmemiz gerekmektedir” ifadelerini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: