Varto’da Trafik Kazası: 1 Yaralı

Muş’un Varto ilçesinde, freni patladığı iddia edilen kamyonun karayolunda yapımı devam eden köprüye çarpması sonucu...

Muş’un Varto ilçesinde, freni patladığı iddia edilen kamyonun karayolunda yapımı devam eden köprüye çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi yaralandı.

Erzurum’un Hınıs ilçesi istikametinden gelen Halil İbrahim G.’nin kullandığı 54 ZR 671 plakalı kamyon, Varto girişinde yapımı devam eden köprüye çarptı. Freni patladığı iddia edilen kamyon, Erzurum Caddesi’ne girdi. Çalışmaların sürdüğü yolda yapımı devam eden köprüye çarpan kamyonun iskeleti köprüde kalırken, şoför kabini ve yük kasası ise köprüden yüz metre ileriye uçtu. Hurdaya dönen şoför kabininde sıkışan sürücü Halil İbrahim G. ise, vatandaşlar ve itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu kurtarıldı. Ağır yaralı olarak sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü, kaldırıldığı Varto Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Muş Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Öte yandan, kazada bir kamyon dolusu kaçak sigara ise etrafa saçıldı. Olay yerine gelen Varto Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaza alanını boşalttıktan sonra kaçak sigaralara el koydu. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: