Vasiyeti gereği spor kompleksinin yanına gömüldü

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde, kalp yetmezliği sonucu ölen eski futbolcu Naci Fazlıoğlu (73), vasiyeti üzerine sahibi...

Sakarya’nın Akyazı ilçesinde, kalp yetmezliği sonucu ölen eski futbolcu Naci Fazlıoğlu (73), vasiyeti üzerine sahibi olduğu ve sporcu yetiştirdiği spor kompleksinin yanına defnedildi.

İlçede bir çok futbolcunun yetişmesinde emeği olan eski futbolcu Fazlıoğlu için Gazi Süleyman Paşa Camii'nde ikindi vakti tören düzenlendi. Törene, Kaymakam Erdoğan Beypınar, Akyazı Belediye Başkanı Yaşar Yazıcı, AK Parti İlçe Başkanı Nail Kahveci, ilçedeki spor kulüplerinin yöneticileri, Fazlıoğlu'nun yakınları ve vatandaşlar katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından Fazlıoğlu'nun cenazesi, vasiyeti gereği sahibi olduğu spor kompleksinin yanına defnedildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: